Over Dick Vink

Graag stel ik mij even voor.
Mijn naam is Dick Vink en al lange tijd wonend in Hillegom.
Na ruim 11 jaar te hebben gevaren bij de Koninklijke Marine, ben ik ook werkzaam geweest als accountmanager in de industriële automatisering. In deze functies heb ik vaak te maken gehad met het opleiden van mensen, en dat is iets waar ik heel veel energie van krijg. Er is niets leukers dan mensen naar een hoger niveau te tillen.

“Voor de leerlingen vind ik het belangrijk dat ze telkens weer met plezier de lesauto instappen om weer een stap naar het rijbewijs te maken.”

Nadat ik al heel lang rondliep met de gedachte om rij-instructeur te willen worden, heb ik besloten mijn droom waar te maken en het daadwerkelijk te gaan doen. De opleiding hiervoor gaf me zoveel energie dat ik niet kon wachten om te gaan beginnen.

Hoe leuk is het om les te geven aan cursisten die allemaal één doel voor ogen hebben:
Het rijbewijs!